Програма

ЗАГАЛЬНА ПРОГРАМА

«ОДЕСЬКИЙ ЗАЛИВ »

29-31 ТРАВНЯ 2019 р.


під патранатом Одеської обласної ради

ОРГАНІЗАТОРИ:

ОНАХТ, Одеська національна академія харчових технологій https://www.onaft.edu.ua/), партнер міжнародної мережі OENOVITI міжнародний мережу https://www.oenoviti.com/

ННЛСА, науково-навчальна лабораторія сенсорного аналізу ОНАХТ http://lsa.onaft.edu.ua/en, (https://www.facebook.com/labSensONAFT

GUSTOS.LIFE - англійська компанія, створена спеціально для здійснення інвестицій в вина Чорноморського Регіону https://gustos.life/

ЕкспоЮГсервіс http://expodessa.com


Час

Заходи

Учасники

Місце

Відповідальний

29 травня 2019

ТРЕНІНГ ДЛЯ ЕКСПЕРТІВ

10.00-11.00

Зустріч експертів.

ознайомлення з ННЛСА. Тестування по конкурсній програмі Технічна частина.

експерти

Б-302

Ткаченко О.,

Каменева Н.

Кунєв В.

11.00 - 18.00

тренінг для експертів. Тестування по конкурсній програмі

експерти

ПТК Шабо

Ткаченко О.

30 травня 2019

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС Вин і спиртних напоїв

«ОДЕСЬКИЙ ЗАЛИВ »

9.30 - 10.00

Реєстрація учасників

учасники

Б-302

Каменева Н.

10.00-11.45

Робота дегустаційної комісії

експерти

Б-302

Каменева Н.,

Кунєв В.

11.45.-12.00

Кава брейк

експерти, учасники

Кафе, 2 поверх , корпус Б

Дубкова Т.

12.00- 14.00

Робота дегустаційної комісії

експерти

Б-302

Каменева Н., Кунєва.

14.00.-15.00

Обід

експерти

Ресторан -112

Дубкова Т.

15.00.-17.00

Робота дегустаційної комісії

експерти

Б-302

Каменева Н.,

Кунєв В.

17.00.-19.00

Відкриття зразків. Testing.Obsuždenie

експерти, учасники

Ресторан -112

Ткаченко О.,

Каменева Н.

19.00-21.00

Дружня вечеря

експерти, учасники

Ресторан -112

Дубкова Т.

31 травня 2019

МІЖНАРОДНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ

«SMART TESTING & FINE WINE INVESTING»

10.00-11.45

Робота дегустаційної комісії

експерти

Б-302

Каменева Н.,

Кунєв В.

11.45.-12.00

Кава брейк

експерти

Кафе, 2 поверх , корпус Б

Дубкова Т.

12.00- 14.00

Робота дегустаційної комісії

експерти

Б-302

Каменева Н.,

Кунєв В

14.00.-14.30

Обід

експерти

Ресторан -112

Дубкова Т.

14.30.-16.00

Робота дегустаційної комісії

експерти

Б-302

Каменева Н.,

Кунєв В.

16.00.-17.00

Відкриття зразків. Обговорення.

експерти, учасники

Ресторан -112

Ткаченко О.,

Каменева Н.

ФОРУМ

«СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ ПРОДАЖ

У ВИННОМУ СЕКТОРІ”

10.30-11.00

Реєстрація учасників

учасники

Б-210

Каменева Н.

11.00.-14.00

Робота форуму

учасники

Б-210

Ткаченко О.,

Каменева Н.

14.00.-14.30

Прес-конференція

Учасники, організатори, преса

Б-210

Ткаченко О.,

Чумаченко Ю.

16.00-18.00

Винний ВЕРНІСАЖ *

Учасники вернісажу **

Ресторан DOORS

Чумаченко Ю.,

Маліновський А.

Ткаченко О.

18.00-19.00

підведення підсумків конкурсів Нагородження

Учасники конкурсів

Ресторан DOORS

Чумаченко Ю.,

Ткаченко О.

19.00-21.00

Вечеря для експертів

експерти

Ресторан -112

Дубкова Т.



* Винний вернісаж - що це?

комунікаційна майданчик (презентаційна) для вин в Категорія HoReCa і Fine Wine

** Учасники винного вернісажу:

  • винороби (презентують);

  • представники український асоціацій сомельє;

  • представники ресторанного бізнесу;

  • спеціалізовані магазини;

  • український Рітейл (см, ля Сільпо, сади Перемоги та ін)

  • спеціалізована преса


КОНТАКТИ:

Куратор проекту: Оксана Ткаченко - телефон: +380503905365, +380965290351,

по електронній пошті: obtkachenko@gmail.com

Наталя Каменева  тел.: +380679221171, по електронній пошті:kamenevavin@gmail.com

ЕкспоЮГсервіс , Юрій Чумаченко, телефон: +380504165998 , по електронній пошті:yd@expodessa.od.ua