Експерти

Євгенія Ніколайчук
Коротко про себе: Працюю з вином з 2005 року, викладач школи сомельє, автор статей в журналі Guide to GoodWine. Співвласник винних барів «Like a Local’s». Автор настільної винної гри Winespiration Була національним експертом проекту ЄС “Географічні найменування”. Член журі ресторанної премії Сіль.
Професійні досягнення: Успішно продаю українські вина)))
Нагороди:
– Фіналіст «W-Trophy 2014»;
– Півфіналіст «W-Trophy 2016»;
– Фіналіст конкурсу “”Зроблено Жінками – 2020”.

Дегустаційна комісія вин

Віталій Ларін
Коротко про себе: Менеджер проектів ТОВ “Сільпо-Фуд”. Підбір асортименту для винних барів та ресторанів. Налагодження роботи винного напрямку в закладах. Проведення тренінгів та дегустацій.
Професійні досягнення та нагороди:
-Магістр технології виноробства;
-Член Асоціації Сомельє України;
-Certified Sommelier, WSET Diploma Level 4;
-Студент The Institute of Masters of Wine;
-Двічі третій і тричі другий в національних конкурсах сомельє.
Олена Валевська
Коротко про себе: Директор Київського філіалу «ArtWine Company». Член правління Асоціації Сомельє України. Імпорт та дистрибуція вина. Студентка ОКР «магістр» ОНАХТ ОНП «Сенсорний аналіз харчових виробництв.
Анна Євгенія Янченко
Коротко про себе: сомельє, викладачка школи WSET в Україні, винна тренерка, лекторка. Засновниця найбільшої в Україні спільноти про вино “Сомельє в зелених штанях”, де понад 50 000 підписників. Авторка винного курсу “Подорож винами Європи” та співавтор винної школи “Winestart”. Авторка книги про вино “Вино без правил, як пити круте вино і не залежати від думки винних”. Студентка СВО «Сенсорний аналіз харчових виробництв” ОНАХТ.

Світлана Цибак
Коротко про себе:
Винний експерт, член журі конкурсу «Wine & spirits», “Винний Гід України”, Mundus Vini East, Poland. Студентка СВО «Сенсорний аналіз харчових виробництв ОНАХТ.

Діана Сисоєва
Коротко про себе: сомельє на МК «Живопис і вино», «Винна дегустація» від ArtWine.Lovers м. Дніпро, шеф-сомельє сім’ї ресторанів «Репортер», «Coast», «Артист» м. Дніпро, сомельє, ресторан «Coast» м. Дніпро , офіціант-бармен, сомелье готельно-ресторанного комплексу «Орлине гніздо» с. Суботці, Кировградский р-н, менеджер, Метрдотель / адміністратор, ресторан «Fellini», м.Київ. хостесс, ресторан «Теракота» гост. «Premier Palace» м.Київ.
Вікторія Макарова
Коротко про себе: Співорганізатор Kyiv Food and Wine Festival, редактор Uwines, пишу про вино і виноробів для проекту life24 і PostEat, організовую винні тури і дегустації українських вин (в тому числі для англомовної аудиторії) член журі дегустаційних конкурсів “Одеський залив 2019”, «Винний гід Рейкарц» 2020 року, «Wine & Spirits 2020». Член АСУ Освіта: курс сенсорного аналізу ОНАХТ, курс ольфакторного аналізу від Рішара Пфістера

Дегустаційна комісія спиртних напоїв

Іван Бачурін
Коротко про себе: Президент Асоціації Сомельє України з 2018 року. Бренд-амбасадор «Moet-Hennessy CIS».
Професійні досягнення та нагороди:
– Переможець дегустації в сліпу «Конкурс Сомельє та Виноробів 2008»;
– Кращий Сомельє України 2009;
– Переможець «W-Trophy 2014».
Павло Мнухін
Коротко про себе: Brand ambassador Wine Bureau. Засновник дегустаційного клубу «Symposium»”. Організатор «WINETIME ACADEMY». «Займаюсь вином 8 років, але таке відчуття що усе життя! Люблю робити людей трішечки краще та добріше!”
Професійні досягнення та нагороди:

-Кращий кавіст України 2017;
-Фіналіст «W-Trophy 2018»;
-Учасник чемпіонату світу з сліпої дегустації;
-5-ти разовий напівфіналіст конкурсу «Кращий сомельє України» 2014-2018;
-Напівфіналіст «W-Trophy 2016».
Євген Сєган
Коротко про себе: Бренд-менеджер ТОВ “Інкерман Україна”. Тренінги, дегустації, R&D. Інженер технолог бродильних виробництв.
Професійні досягнення та нагороди:
– Акредитований викладач WSET lvl.2;
– Суддя міжнародних винних конкурсів;
– Студент СВО «Магістр» кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ;
– Стипендіат DAAD в університеті Гайзенхайм (Німеччина).

Андрій Петровський
Коротко про себе: Віце-президент Всеукраїнської Асоціації барменів (AUBA) , член Асоціації Сомельє України (ASU) , Cомельє Клубу сигарних гурманів (Київ), Модератор конкурсу Wine&Spirits Ukraine,.
Професійні досягнення та нагороди:
– Студент СВО «Магістр» кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ;
– Стипендіат Німецької служби академічного обміну (DAAD) по програмі “Formation of the image of local wines from the countries of the New Old World»;
– Переможець Tea Masters Cup International 2019, Ukraine, the Mixology Category.

Євген Зіневич
Коротко про себе: Сомельє «Vinsanto Wine Bar». Продаж вина та міцних напоїв.
Дмитро Саприкін
Коротко про себе: сомельє мережі ресторанів First Line Group, автор проекту «Винні ігри», в професії з 2011р., віце-чемпіон конкурсу «Найкращий сомельє України», 2016 р.
Олександр Сугаченко
Коротко про себе: – Керуючий директор (шеф-сомельє) бутік-бар “WINE shop”;
– Керівник південного осередку Асоціації Сомельє України;
– Винний експерт, член журі конкурсів: «Wine&Spirits Ukraine», “Винний Гід України”, “Uwines Awards”.
Професійні досягнення:
– Магістр з «Технології бродильних виробництв і виноробства», ОНАХТ;
– WSET Dip.